Vi holder åbent hele sommeren

(Forvent lidt længere leveringstid p.gr. nedsat mandskab)

Ring altid gerne til os på 74454679 eller send os en mail på info@genbrug-bmw.dk

Ved du hvad du skal bruge?

HUSK der er ALTID billig fragt på webshoppen

Brdr. Schøber Autoimport

For fulde omdrejninger

74 45 46 79

Ny søgning
Søg på bil
Eller
Baglygte

Baglygte

BMW-baglygter

Leder du efter nye baglygter til din BMW? Så er du kommet til det helt rette sted, for vi har et kæmpe udvalg af genbrugte baglygter til en lang række forskellige BMW-modeller såsom E46 og E36. Der er ingen grund til at købe en helt ny baglygte til din BMW, når du kan få en brugt en af slagsen, der er så god som ny, men til en billigere pris. Tag et kig her, og find den baglygte, der passer til din BMW.

Brugte baglygter til BMW

Som du nok kan se, så har vi et utal af forskellige baglygter til BMW. Det gode tyske bilmærke har været garant for høj kvalitet i årtier, og derfor er der også mange BMW-modeller på gaden, som i en del tilfælde har mange år, samt mange kilometer, på bagen. Det kan hænde, at der ryger en baglygte på parkeringspladsen eller lignende, og så er det bare om at finde en ny.

I vores sortiment af baglygter til BMW har du rigtigt gode chancer for at netop din BMW også er at finde. Brug søgefunktionen, så går det lidt hurtigere, og så er du kun et par klik fra at have bestilt en brugt baglygte hjem til din BMW.