Vi har altid et godt tilbud til vores kunder - kontakt os gerne

Tlf. 74454679 - info@genbrug-bmw.dk

Brdr. Schøber Autoimport

For fulde omdrejninger

74 45 46 79

Ny søgning
Søg på bil
Eller
Anhængertræk

Anhængertræk

BMW anhængertræk

Har du brug for et aftageligt træk til din BMW? Vi har massevis af brugte anhængertræk, der kan monteres på en lang række forskellige BMW-modeller. Et brugt anhængertræk i god stand er lige så godt som nyt, og du kan derfor spare penge ved at finde et brugt aftageligt træk her i vores sortiment. Se de forskellige træk igennem, og bestil det helt rette hjem til din BMW.

Brugt, aftageligt træk til din BMW

Hvis du har købt din BMW uden anhængertræk, og du nu har fundet ud af, at det faktisk ville være rigtigt praktisk at have, så kan du med fordel se vores udvalg igennem her på siden. Find det anhængertræk, der passer til din model, og bestil hjem på få minutter. Så kan du se frem til at køre med anhænger, trailer eller hvad dit hjerte nu engang begærer.

Vores brugte og aftagelig træk til BMW er i god stand, så du risikerer intet ved at købe brugt. Du får blot et solidt anhængertræk til en fordelagtig pris, og det er jo sund fornuft. Brug søgefunktionen og find det træk, der kan monteres på netop din BMW. Så sender vi hurtigt afsted, når du har bestilt.